Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] problem moralny

Adam0855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wygrałem z skrzynki orthusa na 30 dni i teraz moje pytanie sell back (46k-gp) czy grac na niej , jak zakosiłem kolesiowi to średnie mi się wydaje co wy byście w moje sytuacji zrobili

Adam0855.png
Opublikowano

Bardzo dobra jest to broń, na małe odległości na takich jak Death Room czy Junk Flea koxisz. Ja bym nie sprzedawał.

Bywalec
Opublikowano

Poza tym jak masz w ekwipunku to tego nie sprzedasz. A jeśli widzisz taką opcję jest to bug :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Nie mów człowieku że ty takie bronie sprzedajesz @_@

Ludzie kupują dziesiątki skrzynek żeby to dostać i nie dostają a ty najlepsze bronie sprzedajesz

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Koleś weź sobie poczytaj po Forach jak zajebiste bronie sprzedajesz.

Orthus na małe mapki najzajebistsza broń jaką kiedykolwiek miałem, nieraz staty na Death Room wyciskało się 40/7.

Opublikowano

jeśli gra Ci się tą bronią ciulowo, to an cholere Ci broń którą będziesz sie tylko męczył.

a za kase którą dostaniesz, kupisz sobie tą którą gra Ci sie dobrze...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie sprzedawałbym tego, ale skoro grasz na Oil Rig itp to nie zabardzo Ci się to przyda.. Chociaż jak Ci się uda dojść do bazy to wyciągasz Orthusy i jest oro :D

Opublikowano

Jeśli ci bardzo kasy trzeba to sprzedaj, ja osobiście bym sprzedał bo jeśli nie grasz małych map to broń ci się nie przyda a możesz nieźle zarobić.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ŻEBY SPRZEDAĆ ORTHUSA TRZEBA BYĆ LEKKO NIE TEN TEGES TO NAJLEPSZE SMG W GRZE ;)

Ja zadałem pytanie. Ty wybrałeś już za mnie i osadziłeś że źle zrobię. Ograni się

poza tym dla ciebie może najlepsza dla mnie najlepszy jest m4a1 SopMod

Adam0855.png
Opublikowano

no to go sprzedaj i kup sobie M4A1 MopMod i graj :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Pomocnik
Opublikowano

Sorry że nie w temacie ale ja Cie Pba nierozumiem jak Nexon Cie zbanowal to pisales ze jest taki i taki a jak Cie odbanowal to wielki Nexon <3

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Moralny problem... zostawić broń czy sprzedać i kupić inną broń. Gdzie ty tu masz MORALNY problem??... Co do tematu. Nie selaj tego, rób full base rape

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dokładnie, nawet na Oil Rig ta broń niszczy wszystko, wyciągasz sobie ten twój SopMod czy inny tam AR, lecisz na spawna, i tam kosisz orthusem.

Bywalec
Opublikowano

Kręcę właśnie review tej broni.

Mam ją na dzień.

Po prostu cudo. Multi kill to normalka.

Poza tym aktualnie to najbardziej pożądany epic

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem, ale mogę ci powiedzieć, ze jak sprzedałeś Black Magnum to zostaw sobie to. Bo Black Magnum to jest Free Kill dla ogarniętych. Ale jak dla cb była słaba to Orthus jest właśnie dla cb.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

mam ta bron na 7 dni i mowie ci nie sprzedawaj jej!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest zajeb.... , gdyby dalo sie ja przedluzyc to kupilbym sporo renewali ale to epic :(. ta bron sprawdza sie nie tylko na małych mapach. Jak juz sie ja dobrze ogarnie to wali hedy nawet z daleka, ja nia osobiscie wymiatam na oilu,sectorze.death room, junk flea. Jedyny minus ze zaraz cie maja za hakera bo walisz ultra i fantastici grajac nawet do 30 kills i kikuja :/ ogolnie polecam!!

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

@up To zależy na jakie mapy, broń która została podana w pierwszym poście nadaje się na małe mapy ponieważ ma duży rozrzut.

Polecam ci na niej grać na mapie takiej jak Junk Flea etc.

EDIT: Ja osobiście używam broni która w.g całego forum nadaje się tylko na małe mapy, bo ma duży rozrzut, a na mapach takich jak Snow Valley cisne same Headshoty i "Coconut'y". To kwestia wprawy i opanowania myszki :D

Opublikowano

zależy jaka jest twoja ulubiona broń za GP ja bym na twoim miejscu ją sprzedał bo np . ja Quartion regen ciągle gram i bym porządnie się uzbroił i by się to podwoiło (GP) twoja decyzja dałem tylko swoje zdanie .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem, ale mogę ci powiedzieć, ze jak sprzedałeś Black Magnum to zostaw sobie to. Bo Black Magnum to jest Free Kill dla ogarniętych. Ale jak dla cb była słaba to Orthus jest właśnie dla cb.

Była słaba ponieważ mam l96a1 aw na perm i mi się tym zajefajnie gra i tylko tej snajpy używam przyzwyczajony jestem

Adam0855.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...